Pagini

a

luni, 7 martie 2011

(I) Vizitand Cehia / Visiting the Czech Republic

Am fost in prima mea excursie cu copiii de la scoala la care predau. Oraselul in care am fost se numeste Dvur Kralove, cunoscut pentru fabrica de confectionare (manuala) a decoratiunilor de Craciun (recunosc, chiar si pentru o persoana care nu prea simte Craciunul, ca mine, o astfel de vizita e extrem de interesanta) si pentru un mic muzeu al costumelor folosite in filme si piese de teatru. Copiii s-au distrat de minune imbracand costumele de epoca din filme, si n-ar mai fi plecat de-acolo.


I was in my first school trip with the children from the school where I teach. We went to Dvur Kralove, a little town famous for 2 things: it's Christmas decorations factory (which I have to say, even for a non-Christmasy person like myself, was quite impressive) and its museum of films costumes. The children had a great time especially at the museum, where they tried on various costumes from old movies.    

2 comentarii:

  1. Ce povestesti tu aici e super, cred ca nici n-as mai fiplecat de acolo :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fi plecat, dupa ce ai fi incercat toate costumele...si erau putintele, caci orasul e mic de tot iar muzeul e pe masura orasului :).

    RăspundețiȘtergere