Pagini

a

marți, 28 decembrie 2010

Nedumerire din lumea vedetelor

Citesc azi ca Natalie Portman e insarcinata cu primul copil, si se logodeste cu tatal copilului, cu care iese de cateva luni. Mno, in lumea vedetelor nimic deosebit sub soare. Cunosti un om, faci un prunc dupa 2,3,4 luni dupa care te mariti, dupa care vine bebele si dupa vreo 2 ani divortezi. Foarte banal, foarte simplu in lumea lor. Intrebarea mea este: la banii lor, nu-si permit metode contraceptive? Adica, e chiar asa de greu sa te protejezi? Si nu ma luati cu de-alea cu "dragoste adevarata" ca eu una nu cred ca dupa 2 luni e asa mare dragostea incat sa o pui de-un copil. Si ma indoiesc de faptul ca in ciuda tuturor masurilor de protectie luate, mai multe la un loc, "s-a intamplat pur si simplu", de fiecare data.

6 comentarii:

 1. Sau poate e doar un fel de publicity stunt,nu?:)

  RăspundețiȘtergere
 2. copiii aia chiar traiesc bine chiar daca parintii se despart nu ca la noi ca mama sta s-o bata tata ca ce zice lumea daca divortezi :)

  RăspundețiȘtergere
 3. daca sunt vedete nu inseamna ca au si creier :) si se gandesc mai incolo de "momentul prezent"

  RăspundețiȘtergere
 4. daca sunt 4 nonimi, este loc de inca unul.
  Dragii mei, fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca nu gresesc, fata asta(Natalie Portman)nu mai este demult pe buletinul cuiva. Are dreptul sa aleaga singura pentru ea. in concluzie, va dati cu parerea degeaba. Lasati pe fiecare sa isi dirijeze singur viata.
  Oana, tie nu pot sa-ti doresc decat An NOU FERICIT ! Si La Multi Ani!

  un anonim (si nu prea)

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim nr.4 are dreptate si nu prea. Sigur, fiecare face ce vrea cu viata lui. Dar si noi avem dreptul sa ne dam cu parerea cat vrem (chit ca e degeaba :)). Din cauza tuturor acestor persoane celebre care fac copii cu te miri cine, se casatoresc ca au baut prea mult si divorteaza de trei ori pe an se promoveaza lipsa responsabilitatii si a seriozitatii.

  RăspundețiȘtergere