Pagini

a

miercuri, 14 iulie 2010

Inexplicabil pentru mine

Nu imi explic de ce ma uit urat (gen babele care comenteaza pe strada la fetele cu fusta exagerat de scurta) la aia care isi fac profil pe Facebook gen "Ion si Maria Pop" "Floarea si Gheorghe Baci". Adica stiu. Nu mi se pare logic. Adica WTF??? Pana si pe Facebook tre sa fie siamezi? Am inteles, se iubesc, fac o familie, prunci, alea alea, dar dispare identitatea proprie, individuala, a persoanei, atunci cand te casatoresti? Nu ajunge ca abia mai poti iesi in lume fara sortitul sortii, ca toata lumea se asteapta sa te vada insotita oriunde ai merge? Pana si pe nenorocitul ala de Facebook trebuie sa arati, demonstrezi, sa fii vazut cu cineva? Ca daca iti faci cont singur inseamna ca esti divortat, burlac, condamnat pe veci la singuratate, sau cum?

2 comentarii:

  1. Fiecare utilizeaza cum a inteles. Ai vazut tu vreun manual de FaceBook, sau sa scrie undeva vreo regula ca nu-i bine?! :)) Acu' ce vrei si tu?!? :))

    P.S.: Oricum,... nu se face :))

    RăspundețiȘtergere
  2. of of...
    poate ion si maria pop prin casatoria lor au devenit una si aceeasi persoana, sau poate au inteles cu adevarat ce inseamna viata (intr-un sens budist) ...iti dau din nou lectii de zen: cu totii suntem atat dependenti cat si independenti; avem impresia ca noi facem lucrurile, dar lucrurile care le facem nu exista fara soarele care ne lumineaza, desi poate locuim departe de parinti, nu am locui nicaieri fara ei...poate pare putin mai complicat, dar poate ion si maria pop au inteles ca desi unul este acasa si celalalt la serviciu ei de fapt sunt mereu impreuna. Glumesc...fii si tu mai toleranta, nu te lega de maruntisurile astea :P

    RăspundețiȘtergere