Pagini

a

sâmbătă, 17 iulie 2010

Bucurestiul si shaorma

Cand ajung in Bucuresti mi se face brusc pofta de shaorma. Deja pentru mine e aproape ca si cum Bucurestiul e tara mama a producatorilor de shaorma. Asta pentru ca cele mai bune shaorma le-am mancat in Bucuresti. Serios, au dimensiunea dubla fata de una din Cluj, sunt mai pline, mai variate ca ingrediente, si nu stiu ce soi de condimente au in ele, dar pentru una ca mine, care e innebunita dupa condimente, o shaorma din-aia ma duce intr-un soi de paradis culinar (sau purgatoriu, avand in vedere ca sanatoasa cica nu prea e).
Daca vreo shaormarie din Bucuresti isi deschide ceva prin Cluj, asa, in sistem de franciza, sa ma anuntati :))).

4 comentarii:

  1. Deci, nu le cunoşti pe alea din Timişoara :)), gen, alea din Complexul Studenţesc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Te caci în ele şaorme când ai Плијешкавића în oraş :D .

    RăspundețiȘtergere
  3. Când mai treci prin București, neapărat să te oprești la "La Haleală". E la 5 minute de Gara de Nord, pe Gheorghe Duca, sau așa ceva. Cea mai bună șaorma pe care am mâncat-o vreodată. M-aș muta în București doar pentru "La Haleală" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dodo: multumesc pentru pont! :)

    RăspundețiȘtergere