Pagini

a

marți, 22 decembrie 2009

I wonder why....

Ma intreb de ce atunci cand moare cineva, totul in jur devine suferinta? De ce noi nu putem sa ne bucuram precum o fac cei din anumite triburi? De ce trebuie sa devina o povara pentru noi in loc sa ne bucuram ca merge spre ceva mai bun? De ce trebuie sa plangem pana cand nu mai avem energie pentru ca fizic nu vom mai putea atinge niciodata acea persoana?

4 comentarii:

 1. pentru ca fiecare percepe viata si moartea in felul lui. trebuie insa sa ne amintim de cei care au plecat ptr ce au facut si ce au insemnat nu ptr ca nu mai sunt printre noi.

  RăspundețiȘtergere
 2. in multe cazuri poate pt. ca omul se invinovateste pe el insusi stiind ca ar fi putut sa faca mai mult pt. persoana respectiva si prin moartea lui pierzand orice sansa de a mai comunica cu el? Deci nu se pune accentul pe atingerea fizica, care la randul lui normal ca conteaza, mai ales daca e vorba de pieten(a).
  Dar omul se ataseaza de tot cu ce are contact, chiar si de lucruri, iar dupa ce dispare acel lucru sau persoana, fiind poate chiar si un concurent de pe piata, ii va simti lipsa. Asa suntem noi. Cum te-ai simti daca de pe o zi pe alta de ex. ar disparea cafeaua .. care nu iti zambeste, nu comunica cu tine. Sau cum se simte un fumator impatimit fara tigari? Unii trec mai usor peste aceste momente, altii in schimb se deregleaza, cum e si cu disparitia persoanelor din viata.
  Mxt.

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca ai terminat curatenia inaite de Craciun prea repede ca aveai timp sa te gandesti la asa ceva :D
  (sper ca nu a fost cazul tau acesta din care te-ai inspirat)
  Mxt

  RăspundețiȘtergere