Pagini

a

marți, 13 octombrie 2009

CUm stii ca lucrezi intr-o companie romaneasca?

Atunci cand, in ciuda softurilor performante de verificare a fiecarui produs finit, atunci cand in ciuda camerelor de supraveghere, atunci cand in ciuda modei cu genti mititele, cand iesi pe usa firmei, trebuie sa ti se caute prin geanta ca sa verifice daca nu ai furat ceva, e clar. Esti intr-o companie cu mentalitate romaneasca. Ce e insa si mai trist, faptul ca angajatorul nu e de blamat in proportie de 100% pentru practica asta...

2 comentarii:

  1. e adevarat ce spui tu insa nu mereu e valabil pentru companiile romanesti. am vazut oameni care se aprovizionau si inca o fac cu DVD blank de la munca, sau cu banale pixuri sau obiecte marunte, din obisnuinta sau din comoditate. poate e deplasat sa te caute cineva in geanta sau prin buzunare insa unde securitatea o cere, imagineaza-ti ce poti face cu un stick de USB intr-o companie de software, fie ea romaneasca sau nu. sunt lucruri necesare acolo unde lipsa unei securitati poate aduce prejudicii destul de mari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma simnt cred ca o idee indignat, la aluzia ce o lasi sa se inteleaga,dar te pot asigura ca sistemul de securitate la noi ,ma refer la iesirea dintr-o firma e "copil mic" fata de ce e inafara tari si vorbesc din experienta deoarece am lucrat inafar si nu numai intr-o tara.

    RăspundețiȘtergere