Pagini

a

marți, 7 iulie 2009

Alergăm?

De vreo lună de zile încoace am decoperit beneficiile alergatului. Îmi place foarte mult, noaptea dorm mai bine, picioare, abdomen, tot, în fine, nu intru în detalii legate de cât bine îţi poate face. Toate erau bune şi frumoase până aseară. Să vă explic. Alerg cu un prieten (care are 22 de ani). Energie, plin de chef, e uşor şi plăcut să alergi cu el. S-a alăturat încă o prietenă. Toate bune şi frumoase, ea cu un an mai mare ca mine, ne menţinem. Aseară în schimb....ni s-a alăturat o puştoaică de 15 ani şi ceva. Măi, copila foarte faină, nimic de comentat....Daaaaaaar...poate fi foarte demoralizant....Deci pe lângă că are un cur(aaaa corp) după care să tot alergi, are fata la energie de îţi vine să te ascunzi sub copac, până pleacă ea acasă. Aşa am ajuns şi eu, într-un final, la concluzia că anii trec şi vin vremuri de bătrâneţe.

5 comentarii:

 1. si tu numai acum iti dai seama??? ce te asteptai? sa fii forever young?????

  RăspundețiȘtergere
 2. Welcome to the club of middle aged people :P

  RăspundețiȘtergere
 3. :) si te mai intrebi de e alergam dupa pustioaice...

  RăspundețiȘtergere
 4. eii .. trebuie sa te antrenezi mai mult, dar nu uita sa faci si incalzire inainte de antrenament, ca la varsta asta iti faci mai mult rau fara incalzire ;))
  Ai trebui sa vii mai bine cu mine la inot ;)
  Mxt

  RăspundețiȘtergere
 5. si legat de inot, cat mai este soare si in cazul in care nu ai nimic impotriva strandurilor, recomand strandul sun de la ora 18 pana la inchidere (ora 19). Se poate intra cu max. 2 lei de pers, sau chiar pe gratis, mai multe detalii nu dau pe nimeni de gol ;))
  Mxt

  RăspundețiȘtergere